Overslaan en ga direct naar de inhoud

Ervaringen

Marieke

haar ogen die scanden, haar kunde dat kende.
"het is je heiligbeen, geef me een jaar"
Deze woorden veranderden mijn, door sportblessure, invalide leven.
18 jaar intens verdriet, waarin zoveel specialisten niets vonden.
Marieke gaf me, met haar empathie, weer vertrouwen.
Zo overwon ik mijn artsen angst.
Zij luisterde wel, zag mij als mens en nam me serieus.
Liefdevol en zachthandig behandelde ze mijn lijf.
Ze begeleidde mij, vol geduld, met oefenen en revalideren naar
een wandelend en fietsend zo dankbaar, nieuw leven.

Iet van Ravenswaaij, West Terschelling

Na een misstap tijdens het hardlopen kreeg ik steeds meer klachten. Pijn in mijn rug en heup. Lopen, zitten, staan, alles deed pijn. Hierdoor heb ik mijn lichaam zelf onbewust geforceerd. Oefentherapie voorgeschreven door de huisarts werkte niet voor mij en achteraf heb ik er veel te lang mee rondgelopen. De behandeling van Marieke heeft mij van mijn klachten afgeholpen, was ik maar meteen naar haar toe gegaan denk ik achteraf. Alles zit weer op de goede plek eenvoudig gezegd. Een hele opluchting om pijnvrij te zijn en het heeft meer voor mij gedaan. Nu ben ik mij veel meer bewust van mijn houding en lichaam en zodra ik voel dat het niet helemaal goed zit ben ik met een behandeling geholpen. Dat de osteopaat naar het hele lichaam kijkt dat spreekt mij aan, alles staat immers in verbinding met elkaar, eigenlijk heel logisch.

Sylvia van Dijk, Woudsend

Toen ik een jaar of 10 was kreeg ik last van migraine. Heel erge hoofdpijn met steken achter mijn oog en overgeven, ik had zoveel pijn dat ik mij geen raad wist totdat de pijnstillers gingen werken. Mijn moeder heeft een afspraak met Marieke gemaakt en na een paar behandelingen had ik veel minder vaak hoofdpijn en de pijn was ook niet meer zo heftig. Ik ben nog steeds wel gevoelig voor hoofdpijn maar het is gelukkig nooit meer zo erg geweest als in het begin. Ik raad Marieke aan omdat het probleem wordt verholpen en niet onderdrukt door een pijnstiller. Ik zie nu ik dat als ik vaker hoofdpijn heb mijn houding niet helemaal goed is. Het is subtiel maar je leert er op te letten. Dan ga ik voor een behandeling en dan voel ik me weer veel beter.

Josefien, 16 jaar

Voor mij zijn de osteopathiebehandelingen van Marieke Jonker een uitkomst. Er wordt veel verder gekeken dan alleen naar de plek van de klachten, want meestal ligt de oorzaak ergens anders. Door stress en veel zitten i.c.m. soepele gewrichten schiet mijn SI-gewricht makkelijk dwars, maar al lig ik volledig in de kreukels, met een keer of drie ben ik meestal weer de oude.

Marieke is rustig, nuchter, met veel kennis van het menselijk lichaam. Hierdoor heb ik het gevoel dat ik met allerlei klachten bij haar terecht kan; stress, rug-, gewricht-, buik- en hoofdpijn, maar ik ben bijvoorbeeld ook goed geholpen toen ik een spier gescheurd had tussen mijn ribben. Daar viel niks aan te behandelen, maar begrijpen waar de pijn vandaan komt of hoe die ontstaan is, geeft rust.

Eva Meijer

Onze zoon Kjeld was heel gespannen en leek veel ongemak te hebben. Hij huilde veel, gaf veel mondjes terug en had constant een frons op zijn gezicht. Onze dochter heeft veel baat gehad bij de behandelingen van Marieke en daarom besloten wij al snel om voor Kjeld, 5 weken oud een afspraak te maken. Na de eerste behandeling was onze zoon al een heel ander kind. Zijn frons verdween, hij huilde minder, gaf veel minder melk terug en was over het algemeen gewoon veel meer ontspannen. Zoek je een goede osteopaat dan ben je bij Osteopathie Op Maat aan het goede adres! 

Hanna Ruig, Terschelling

"In de loop van tijd zijn alle gezinsleden onder behandeling van Marieke geweest. De laatste keer ben ik behandeld voor hielspoor. Klachten waren snel en blijvend verdwenen."

Jetske

Met zachte hand weet Marieke Jonker grote verandering in gang te zetten in het lichaam.
Een bijzondere ervaring wat zij weet te bereiken.  
Met een schat aan kennis en kunde legt ze snel en doortastend (de spreekwoordelijke) vinger op de gevoelige plek. 
Ze creëert ruimte en rust in het lichaam. Na iedere behandeling voelde ik mezelf dichter bij mijn doel komen.
Enorm dankbaar voor haar behandeling, zorg en begeleiding van Marieke Jonker.

F.M.T. Terschelling 

 

Cookieverklaring

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in onze privacy statement.

Back to top